Advertisement

Ναδαλ Ρολαν Γκαροσ / O Ράφα Ναδάλ αναμετρήθηκε με... ball-boy! - CNN.gr - Τεράστια εμφάνιση από τον σπουδαίο τενίστα ράφαελ ναδάλ.

Ναδαλ Ρολαν Γκαροσ / O Ράφα Ναδάλ αναμετρήθηκε με... ball-boy! - CNN.gr - Τεράστια εμφάνιση από τον σπουδαίο τενίστα ράφαελ ναδάλ.. Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία rss. Οι 12 άθλοι του ράφα ναδάλ. Επική ανατροπή και πρόκριση για τσιτσιπά (vids). O ισπανός ναδάλ κατέκτησε τον τίτλο χωρίς να χάσει ούτε. Η μία μπόμπα μετά την άλλη σκάνε στο φετινό ρολάν γκαρός.

Δείτε την απίστευτη αντίδραση των αθλητών στον αγώνα τένις του ρολάν γκαρός τη στιγμή που το γαλλικό μαχητικό σπάει το φράγμα του ήχου. Στοίχημα για το ρολάν γκαρός της γαλλίας στη bwin. O ισπανός ναδάλ κατέκτησε τον τίτλο χωρίς να χάσει ούτε. 12ος τίτλος για τον ναδάλ. Από zastro 27 σεπτεμβρίου, 2020.

22:44 - 28/07
22:44 - 28/07 from www.agriniopress.gr
Δείτε την απίστευτη αντίδραση των αθλητών στον αγώνα τένις του ρολάν γκαρός τη στιγμή που το γαλλικό μαχητικό σπάει το φράγμα του ήχου. O ισπανός ναδάλ κατέκτησε τον τίτλο χωρίς να χάσει ούτε. Ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα στο ρολάν γκαρός ο στέφανος τσιτσιπάς. Αρχίζει να βρίσκει ρυθμό στο ρολάν γκαρός ο «βασιλιάς» του χώματος, ράφαελ ναδάλ. Βασιλιάς στο παρίσι για 13η φορά ο ναδάλ (pics&vid). Επική ανατροπή και πρόκριση για τσιτσιπά (vids). Ανικητοσ 11 οκτ 2020 | 19:08. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του εξαιρετικού ημιτελικού ανάμεσα στον ντιέγκο σβάρτσμαν και τον ράφαελ ναδάλ.

Τεράστια εμφάνιση από τον σπουδαίο τενίστα ράφαελ ναδάλ.

Το ρολάν γκαρός 2019 λαμβάνει χώρα στο τέλος μαΐου και ολοκληρώνεται στα μέσα ιουνίου με τους τελικούς σε μονό και διπλό ανδρών. Οι 12 άθλοι του ράφα ναδάλ. Από zastro 27 σεπτεμβρίου, 2020. Ο αξεπέραστος στο χώμα ραφαέλ ναδάλ, ρέκορντμαν της διοργάνωσης με 11 νίκες, υπερασπίζεται για μία ακόμη φορά τον τίτλο του απέναντι στους ρότζερ. O στέφανος τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του ρολάν γκαρός, επικρατώντας σε μια εντυπωσιακή μάχη του ισπανού πέδρο… O ισπανός ναδάλ κατέκτησε τον τίτλο χωρίς να χάσει ούτε. Τρελάθηκε ο ρούμπλεφ από την κυριαρχία του τσιτσιπά και έσπασε τη ρακέτα του. Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία rss. Το ρολάν γκαρός του 2015 μπήκε στην τελική του ευθεία και το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής διοργάνωσης είναι γεγονός καθώς ο νόβακ τζόκοβιτς θα συγκρουστεί με τον ράφα ναδάλ στα. Την τελευταία ημέρα του πρώτου γύρου θα ξεκινήσει τελικά την πορεία της στο ρολάν γκαρός, η μαρία σάκκαρη, αφού το νέο πρόγραμμα που. Μπορεί ο αγώνας να διεξήχθη σε. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του εξαιρετικού ημιτελικού ανάμεσα στον ντιέγκο σβάρτσμαν και τον ράφαελ ναδάλ. Με το χαμόγελο στα χείλη και η 19χρονη φαν του ναδάλ, ίγκα σβιάτεκ, φωτογραφίζεται και φιλάει το.

O στέφανος τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του ρολάν γκαρός, επικρατώντας σε μια εντυπωσιακή μάχη του ισπανού πέδρο… Οι 12 άθλοι του ράφα ναδάλ. Ο ναδάλ μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον μεγάλο τελικό και απέδειξε για μια ακόμα φορά γιατί θεωρείται ως ο «βασιλιάς στο χώμα». Στοίχημα για το ρολάν γκαρός της γαλλίας στη bwin. Το ρολάν γκαρός 2019 λαμβάνει χώρα στο τέλος μαΐου και ολοκληρώνεται στα μέσα ιουνίου με τους τελικούς σε μονό και διπλό ανδρών.

Rafael Nadal, ο κανίβαλος του Roland Garros
Rafael Nadal, ο κανίβαλος του Roland Garros from esquire.com.gr
Ο ναδάλ πέρασε στον τελικό κερδίζοντας τον φέντερερ. Μετά το ναδάλ, αποκλείστηκε και η ιβάνοβιτς. Βασιλιάς στο παρίσι για 13η φορά ο ναδάλ (pics&vid). Ο άσος που σφράγισε την κατάκτηση του roland garros. Ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα στο ρολάν γκαρός ο στέφανος τσιτσιπάς. Καταιγιστικός ο ράφαελ ναδάλ, πέρασε στον τελικό του ρολάν γκαρός. Δύο ημέρες και να έχασε το πρώτο σετ, ωστόσο η πρόκριση στα. Οι 12 άθλοι του ράφα ναδάλ.

Στοίχημα για το ρολάν γκαρός της γαλλίας στη bwin.

Μπορεί ο αγώνας να διεξήχθη σε. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του εξαιρετικού ημιτελικού ανάμεσα στον ντιέγκο σβάρτσμαν και τον ράφαελ ναδάλ. Ο άσος που σφράγισε την κατάκτηση του roland garros. Τρελάθηκε ο ρούμπλεφ από την κυριαρχία του τσιτσιπά και έσπασε τη ρακέτα του. Αποσπασμα απο τον τελικο γυναικων μεταξυ της ναβρατιλοβα και της κρις εβερτ που βρηκε νικητρια την τελευταια.στην περιγραφη για την ερτ ο δημητρης κωνστανταρας. Ανικητοσ 11 οκτ 2020 | 19:08. Ο ναδάλ μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον μεγάλο τελικό και απέδειξε για μια ακόμα φορά γιατί θεωρείται ως ο «βασιλιάς στο χώμα». Καταιγιστικός ο ράφαελ ναδάλ, πέρασε στον τελικό του ρολάν γκαρός. Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο france 3, ο ράφα ναδάλ εξέφρασε την προτίμηση του να παίζει σε γεμάτα στάδια, ενώ είπε πως θα συμμετάσχει στο ρολαν γκαρός αν εξασφαλιστεί η ασφάλεια των. Την τελευταία ημέρα του πρώτου γύρου θα ξεκινήσει τελικά την πορεία της στο ρολάν γκαρός, η μαρία σάκκαρη, αφού το νέο πρόγραμμα που. Τεράστια εμφάνιση από τον σπουδαίο τενίστα ράφαελ ναδάλ. Μετά το ναδάλ, αποκλείστηκε και η ιβάνοβιτς. Η μία μπόμπα μετά την άλλη σκάνε στο φετινό ρολάν γκαρός.

Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο france 3, ο ράφα ναδάλ εξέφρασε την προτίμηση του να παίζει σε γεμάτα στάδια, ενώ είπε πως θα συμμετάσχει στο ρολαν γκαρός αν εξασφαλιστεί η ασφάλεια των. Ο ναδάλ έχει τις περισσότερες νίκες(11) απο κάθε άλλον σε τελικό ρολάν γκαρός και με νίκη επι του τιμ στον τελικό των γυναικών στο ρολάν γκαρός θα παίξουν(έχει προγραμματισθεί για 16.00 ώρα. Ή απλά ο ράφαελ ναδάλ στο ρολάν γκαρός. Ο ναδάλ είναι ο ένας και μοναδικός σωματοφύλακας στο παρίσι. 12ος τίτλος για τον ναδάλ.

Ρολάν Γκαρός: Ο Ράφα Ναδάλ έγινε άγαλμα στο Παρίσι ...
Ρολάν Γκαρός: Ο Ράφα Ναδάλ έγινε άγαλμα στο Παρίσι ... from media.enikos.gr
Ή απλά ο ράφαελ ναδάλ στο ρολάν γκαρός. Ανίκητος στο ρολάν γκαρός ο ραφαέλ ναδάλ, πρόσθεσε ακόμη ένα «λιθαράκι» στο θρύλο του κατακτώντας το 12ο τίτλο του στο γαλλικό όπεν, στις ισάριθμες. 12ος τίτλος για τον ναδάλ. Αρχίζει να βρίσκει ρυθμό στο ρολάν γκαρός ο «βασιλιάς» του χώματος, ράφαελ ναδάλ. Ο ναδάλ πέρασε στον τελικό κερδίζοντας τον φέντερερ. Μετά το ναδάλ, αποκλείστηκε και η ιβάνοβιτς. Ο ναδάλ είναι ο ένας και μοναδικός σωματοφύλακας στο παρίσι. Ανικητοσ 11 οκτ 2020 | 19:08.

«βασιλιάς» ο ναδάλ, κέρδισε τζόκοβιτς στον τελικό.

Το ρολάν γκαρός 2019 λαμβάνει χώρα στο τέλος μαΐου και ολοκληρώνεται στα μέσα ιουνίου με τους τελικούς σε μονό και διπλό ανδρών. Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία rss. Το ρολάν γκαρός του 2015 μπήκε στην τελική του ευθεία και το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής διοργάνωσης είναι γεγονός καθώς ο νόβακ τζόκοβιτς θα συγκρουστεί με τον ράφα ναδάλ στα. Καταιγιστικός ο ράφαελ ναδάλ, πέρασε στον τελικό του ρολάν γκαρός. Με το χαμόγελο στα χείλη και η 19χρονη φαν του ναδάλ, ίγκα σβιάτεκ, φωτογραφίζεται και φιλάει το. Τρελάθηκε ο ρούμπλεφ από την κυριαρχία του τσιτσιπά και έσπασε τη ρακέτα του. Ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα στο ρολάν γκαρός ο στέφανος τσιτσιπάς. Ο αξεπέραστος στο χώμα ραφαέλ ναδάλ, ρέκορντμαν της διοργάνωσης με 11 νίκες, υπερασπίζεται για μία ακόμη φορά τον τίτλο του απέναντι στους ρότζερ. O ισπανός ναδάλ κατέκτησε τον τίτλο χωρίς να χάσει ούτε. Η μία μπόμπα μετά την άλλη σκάνε στο φετινό ρολάν γκαρός. Ανικητοσ 11 οκτ 2020 | 19:08. Ο ναδάλ μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον μεγάλο τελικό και απέδειξε για μια ακόμα φορά γιατί θεωρείται ως ο «βασιλιάς στο χώμα». Την τελευταία ημέρα του πρώτου γύρου θα ξεκινήσει τελικά την πορεία της στο ρολάν γκαρός, η μαρία σάκκαρη, αφού το νέο πρόγραμμα που.

Posting Komentar

0 Komentar